• slide3.jpg
  • slide5.jpg
  • slide1.jpg
  • slide6.jpg
  • slide2.jpg
  • slide4.jpg

Roy Sonnemans STUCWERK werkt volgens de voorwaarden van de Nederlandse Ondernemingsvereniging van Afbouwbedrijven (de NOA-Afbouwgarantie is van toepassing).

"Kwaliteit staat bij mij voorop." Dat geldt voor het geleverde stucwerk, maar ook de materialen. Ik gebruik uitsluitend duurzame kwaliteitsmaterialen. Maar kwaliteit is bijvoorbeeld ook het netjes afplakken van vloer en/of meubilair en het schoon achterlaten van
de werkplek.

Mijn werk begint met eerlijke adviezen en een heldere prijsopgave. Graag kom ik eerst bij u langs met voorbeelden van stuc- en pleisterwerk.

"Zonodig laat ik de stalen bij u achter zodat u rustig een keuze kunt maken."

Elke klus is anders en elk soort stucwerk is anders. Het is moeilijk om via de telefoon of e-mail een prijsopgave te verstrekken. De kosten van het te leveren werk worden mede bepaald door het te gebruiken materiaal, de dikte van de stuclaag, de ondergrond en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft. Voorbeelden zijn: het plaatsen van hoekbeschermers of het aanbrengen van gaas bij scheuren in muren en of plafonds.

Toch wilt u voorafgaand aan een opdracht goed ge├»nformeerd worden over de mogelijkheden en de kosten. Daarom bekijk ik samen met u de situatie op locatie. De afspraken worden vastgelegd in een schriftelijke offerte. Die is voor u kosteloos en vrijblijvend. Kiest u vervolgens voor Roy Sonnemans STUCWERK, dan kunt u rekenen op een strakke planning, een vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden en garantie op het geleverde werk. U weet dus altijd waar u aan toe bent en komt achteraf nooit voor verrassingen
te staan.

Contactgegevens:

Roy Sonnemans Stucwerk
Brandsmastraat 19
5758 BE Neerkant
(Gem. Deurne)

T: 
E: 
I: 

06-156 347 26
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.sonnemansstucwerk.nl