• slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg
  • slide6.jpg
  • slide2.jpg
  • slide1.jpg

Om een indruk te geven van door mij uitgevoerde werkzaamheden heb ik een aantal fotoalbums samengesteld. De foto's zijn ook handig om ideeën op te doen. Er worden regelmatig nieuwe projecten toegevoegd.

Raapwerk

Raapwerk zijn de voorbereidende werkzaamheden, uitvlakken van grove oppervlakten in vakjargon ook wel 'uitrapen' genoemd.

View the embedded image gallery online at:
http://sonnemansstucwerk.nl/projecten#sigProGalleriaabd8947c8d

Fijn schuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking die op plafond of wand wordt aangebracht. Het "schuur"-effect wordt bereikt door het aanbrengen van slagen in de mortel. Schuurwerk heeft als voordeel dat het egaal wit (natuurlijk wit) opdroogt.

View the embedded image gallery online at:
http://sonnemansstucwerk.nl/projecten#sigProGalleria5576f417ed

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is een strakke afwerking van wand of plafond. Het bestaat uit een enkellaags systeem van hand en hechtgips en wordt - als het droog is - gesausd met een goed texsysteem om een egale strakke afwerking te verwezenlijken.

View the embedded image gallery online at:
http://sonnemansstucwerk.nl/projecten#sigProGalleria74c32e387d

Sierpleister

Sierpleister is een finishing touch en kan in principe overal binnenshuis worden toegepast, mits er goede ondergrond aanwezig is. De meest bekende zijn spachtelputz, barokputz, structuurpleister en granol. Sierpleister kan ook op kleur worden aangebracht.

Buitenstucwerk

Het gebruik van sierpleisters beperkt zich niet tot binnenshuis. Diverse soorten sierpleister van uiterst hoogwaardige kwaliteit kunnen prima worden gebruikt ter afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden.

View the embedded image gallery online at:
http://sonnemansstucwerk.nl/projecten#sigProGalleria52bb74f065

Spackspuitwerk

Spackspuiten is het machinaal aanbrengen van een wand- en plafondafwerking met korrelstructuur. Spack - een pasta van kunsthars en kalk - is in elke gewenste kleur verkrijgbaar. Bovendien kunt u zelf de grofheid (of fijnheid) van de korrel bepalen.

Lijstwerk en ornamenten

Lijsten en ornamenten zorgen voor een chique uitstraling en kunnen ruimtes optisch vergroten. Ze geven net dat stukje meerwaarde aan uw woonhuis of dat nu een statig herenhuis is of een nieuwbouwwoning. Er zijn talloze mogelijkheden, van klassiek tot modern. Aan u de keuze...

View the embedded image gallery online at:
http://sonnemansstucwerk.nl/projecten#sigProGalleria9039b0b08a

Cementwerk

Het aanbrengen van een specielaag of betonlook.

View the embedded image gallery online at:
http://sonnemansstucwerk.nl/projecten#sigProGalleria8ed5bf6f94

Contactgegevens:

Roy Sonnemans Stucwerk
Brandsmastraat 19
5758 BE Neerkant
(Gem. Deurne)

T: 
E: 
I: 

06-156 347 26
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.sonnemansstucwerk.nl